Communicatie software Groen, Grond en Infra

And the winner is…

Publicatiedatum: 10-09-2007 14:17
Dat wordt hopelijk nog spannend die tiende editie van de Caterpillar Machinistenwedstrijden die in de eerste week van oktober plaatsvinden op het demoterrein in Malaga.

Spannend omdat de Nederlander en titelverdediger Peter van Schaik in 2005 en 2006 de wedstrijd won nadat in 2002, 2003 en 2004 landgenoot Ton Verdam beslag legde op de eerste plaats. Aan de competitie nemen 48 machinisten deel uit 23 landen in Europa, het Midden Oosten en de CIS-staten, de voormalige Sovjet-Unie. De machinisten voeren opdrachten uit op verschillende machines: van minigraver tot hooglepel, van schranklader tot bulldozer en van graaflaadcombinatie tot verreiker en strijden om de snelste tijd in combinatie met kwaliteit en veiligheid in de uitvoering van de opdracht.

Voor de continuïteit van de Cat Machinistenwedstrijden en de andere deelnemers is het te hopen dat het dit jaar eens geen Nederlands onderonsje wordt want - ondanks de prima prestaties van Verdam en Van Schaik - de tiende editie lijkt bij voorbaat alweer een gelopen race.