Communicatie software Groen, Grond en Infra

Strakke Ginaf

Publicatiedatum: 11-09-2007 14:39
Transportbedrijf C. de Veer in Heesch nam zijn achtste Ginaf in bedrijf. Een X5450S 5-asser met 10x8 aandrijving en met een 375 kW / 510 pk Daf Euro-5 motor en automatische transmissie met terreinversnelling.

De truck is compleet met een 25,3 m³ Hyva kipperbak met multikleppen en dat verraadt dat we chauffeur Hayco de Veer vaak zullen tegenkomen in de wegenbouw en bij vervoer van verontreinigde grond.

De Veer koos voor deze Ginaf vanwege het hydraulische nivelleringssysteem zodat je de truck in het terrein kunt rechtzetten voordat je gaat kippen. Door de meesturende achteras is het voertuig wendbaarder en kan men op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Deze Ginaf is volgens de De Veer de eerste met de nieuwste generatie ophanging waarvan o.a. de assen 50 mm breder gezet zijn voor meer stuuruitslag.

Bij de kleine foto: Ginaf-dealer Truckland in Amsterdam leverde aan afvalinzamelaar Icova - ook in Amsterdam - een Ginaf C-truck met Geesink smalspooropbouw om ook aan die nauwe Amsterdamse grachtengordel containers te kunnen legen.