Communicatie software Groen, Grond en Infra

Open Dagen + HZC/Kuiken familiedag

Publicatiedatum: 13-09-2007 16:16
Er is genoeg te doen, komend weekend. Bij Bia in Zutphen staan op vrijdag 14 en zaterdag 15 september de nieuwste Komatsu graafmachines gereed en kunnen bezoekers deelnemen aan behendigheidsproeven en een prijsvraag.

Er is ook de mogelijkheid om zelf met Komatsu machines te draaien. U bent dit weekend ook welkom bij JCB-dealer Nijland Service in Bentelo waar de nieuwe JCB graafmachines, wielladers, verreikers maar ook trilplaten u opwachten. Zaterdag 15 september is bij de meeste machinisten al gereserveerd voor de HZC/Kuiken Machinisten-familiedag in Wunderland Kalkar, net over de grens voorbij Zevenaar. Daar vindt u een de meeste, actuele grondverzetmachines, kranen van Sennebogen en Valtra tractoren. Maar ook oldtimer grondverzetmachines.

En dan voor volgend weekend: Op vrijdag 21 september organiseert de Vereniging Mobiele Recycling haar Mobiele Recycling Dag op locatie in Zutphen waar lidbedrijf Masselink volop bezig is met de sloop van de voormalige gebouwen van Reesink. Tijdens deze dag zullen diverse toeleveranciers mobiele breek- en zeefinstallaties presenteren. Een dag later, op zaterdag 22 september, vindt rondom hotel IJsselvliet in Wezep - een vakantiehotel van het Rode Kruis - de jaarlijkse Dag van de Straatmaker plaats. Deze dag wordt georganiseerd door OBN, de Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland die aandacht vraagt voor verbetering van de positie van het beroep straatmaker. Tijdens deze dag wordt rondom het hotel verharding gelegd en zullen diverse leveranciers hun straatwerkmaterieel presenteren.

www.hzc.nl