Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eerste Cat dumper in Groningen

Publicatiedatum: 28-11-2007 10:41
De firma Peter Zandbergen kraan- en machinistenverhuur uit het Groningse Muntendam heeft onlangs een Caterpillar 725 dumper aan zijn machinepark toegevoegd.
Bij dit snelgroeiende bedrijf worden personeel en/of machines verhuurd. Peter Zandbergen ontdekte dat veel bedrijven vaak voor een kortere periode om personeel verlegen zaten. Het was voor hem daarom een logische stap om daarop in te springen. Zandbergen: 'Het begon met het verhuren van machinisten, maar al snel kwam de vraag of we ook machines konden leveren.

In onze zoektocht naar een leverancier kwamen we na wat omzwervingen terecht bij Pon Equipment. In eerste instantie voor een gebruikte knikdumper, maar na wat rekenwerk is onze keuze uiteindelijk toch op een nieuwe Caterpillar 725 gevallen. Niet alleen de knikdumper zelf maar ook de verschillende onderhoudsvormen en de voordelige verzekeringspremie spraken ons erg aan.' Martin Schaper, Account manager bij Pon Equipment, stelde voor de fabriek in Peterlee UK te bezoeken. 'Tijdens ons bezoek mochten we de machines zelf testen op het demoterrein. Dit geeft je meteen een goede indruk van de prestaties van de Caterpillar dumpers.

Maar de beste machine is niets zonder een goede machinist. Het zijn juist onze mensen die het verschil maken en daarom onze belangrijkste succesfactor zijn', aldus, Peter Zandbergen, links op de foto. Rechts: Martin Schaper.