Communicatie software Groen, Grond en Infra

4x Volkswagen

Publicatiedatum: 26-03-2008 18:05
Op vrijdag 14 maart jl. was het zover: vier bedrijfswagens werden door Heron autobedrijven geleverd aan Aannemersbedrijf D. van Geemen & Zn. B.V. Beide partijen zijn zeer content over de samenwerking.

Dirk-Jan van Geemen, directeur bij D. van Geemen & Zn. B.V.: “We zijn een aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en hebben 35 vaste medewerkers in dienst. We bieden zeer diverse diensten aan in zowel hoofd- als onderaanneming. Onze hoofdactiviteiten zijn grond-, straat- en rioleringswerkzaamheden. We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinsten voor het bedrijf. We hebben gekozen voor drie Volkswagen Transporters en 1 Volkswagen Crafter. Met name de Crafter is uitstekend geschikt om in te zetten bij storingen en calamiteiten.”

Voor D. van Geemen & Zn. B.V. was het een dubbele feestdag, want er werd ook nog een nieuwe Liebherr rups graafmachine R 904 C afgeleverd door Wynmalen en Hausmann. Dit is de eerste rupsgraafmachine uit de Van Geemen-vloot, die uitgevoerd is met een dubbele knikarm, speciaal voor ondergrondse parkeergarages en damwandwerkzaamheden.


Jac Mooy van Heron autobedrijven (r) overhandigt de sleutels aan Dirk-Jan van Geemen.Jac Mooy van Heron autobedrijven (r) overhandigt de sleutels aan Dirk-Jan van Geemen.