Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wynmalen - Dysel

Publicatiedatum: 30-03-2008 17:00
Wynmalen Materials Handling in Vlaardingen heeft gekozen voor de implementatie van Dysel's Equipment Life Cycle oplossing als vervanging van hun huidig pakket.
Dysel is een Microsoft Gold Certified Partner en wereldwijd leverancier van het software-pakket Equipment Life Cycle. Dit pakket is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. ELC wordt gezien als één van de meest geavanceerde Service en Verhuur oplossingen, gericht op service en verhuur georiënteerde productie- en handelsbedrijven.

Wynmalen ziet de invoering van ELC als een optimalisatie van hun bedrijfs-processen, zodat blijvend tegemoet gekomen kan worden aan de wensen/eisen en vragen van haar klanten. Wynmalen Materials Handling is in staat middels de samenbundeling van multi-brand producten en de technische expertise ieder soort logistieke of service order, vanaf een parts-bestelling tot grote logistieke projecten -zoals een (her)inrichting van een magazijn of distributie centrum- turn key uit te voeren. 

Wynmalen Materials Handling B.V. is in 2006 ontstaan uit een fusie tussen de organisaties van YALE Nederland te Vlaardingen en de voormalige Intern transport divisie van Wynmalen & Hausmann te Heteren en behoort sinsdien tot de Citadel Industries groep.

Wynmalen Materials Handling is importeur/leverancier van een uitgebreide range van gerenommeerde merken van heftrucks, logistieke hulpmiddelen en accessoires, waaronder YALE magazijn- en heftrucks, VOTEX-BISION zijladers, TCM heftrucks, MIAG explosiebeveiligde heftrucks, FANTUZZI zijladers en TURBO veegmachines.