Communicatie software Groen, Grond en Infra

Zoabreiniger voor ADJ

Publicatiedatum: 07-04-2008 11:55
Dit keer investeerde ADJ Milieutechniek in een vernieuwde TGA 18.360 2-assig verzwaard chassis met een daarop eigen specificatie gebouwde wegdekreinigings- en veeginstallatie (ook wel zoabreiniger genoemd).
De door ADJ aangeschafte multifunctionele wegdekreinigings- en veegmachine maakt de verhuurvloot van veegmachines compleet en gereed voor deze tijd van het jaar. De gecombineerde hogedruk reinigingstechniek (max. 300 bar) en verhoogde zuigcapaciteit maakt het mogelijk al rijdend 2,5 meter breed, snel en efficiënt, te reinigen. Voldoende watercapaciteit (5m3) en voldoende vuilopslag (8m3) zorgen voor een perfecte continuïteit. De veegmachine is zodanig uitgerust, dat er zowel links- als rechtsvegend mee kan worden.

ADJ Milieutechniek is 24 uur inzetbaar voor het reinigen van alle oppervlakken, van parkeergarage tot luchthaven. Van grote projecten met meerdere veeg/zuigwagens tegelijk tot en met het vegen met een enkele wagen op contractbasis. Voor elke toepassing heeft ADJ de juiste machine.

www.milieuongevallen.nl