Communicatie software Groen, Grond en Infra

Trio uitgeleverd aan Mols

Publicatiedatum: 20-05-2008 09:36
Via de dochtervestinging in Ternat ( Belgie) van Van der Spek Vianen B.V. zijn twee Kleemann machines en een Westeria Windshifter geleverd aan de Firma Mols in Arendonk.
Het gaat hierbij om een Kleemann MR130Z rupsmobiele combibreker en een Kleemann MS18-ZAD rupsmobiele dubbeldeks zeefmachine. Achter de zeefmachine is een Westeria WS1000 rupsmobiele windshifter geplaatst.
 
Combi-breker  wil zeggen dat de puinbreker een aangebouwde nazeef-unit heeft en retourband voor de overkorrel. Het grote voordeel hiervan is dat er geen losse zeefmachine hoeft te worden geplaatst achter de puinbreker voor het uitzeven van de gewenste fractie. De overkorrel wordt via de retourband die aan de zijkant van de machine is geplaatst gelijk terug gebracht in de breker.

Voor het nog verder uitsplitsen van de verschillende fracties heeft Mols er voor gekozen de mogelijkheid te hebben om een Kleemann dubbeldeks rupszeef  achter de combibreker te plaatsen. Daardoor is het mogelijk om als set 4 verschillende fracties te produceren.

Mols zal de Kleemann’s en Westeria gaan inzetten in alle voorkomende werkzaamheden zoals het breken van puin, asfalt, slakken en vele andere speciale producten en processen waar ze in gespecialiseerd zijn.