Communicatie software Groen, Grond en Infra

CO2 compensatieboom bij Ahlmann

Publicatiedatum: 22-05-2008 09:17
Over enkele dagen zullen enkele honderden machines 3 dagen lang weer hun kunsten vertonen. Omdat de TKD dit jaar in het teken van het milieu staat, wil Ahlmann hier op een bijzondere manier aan bijdragen.

Iedereen die tijdens de TKD een Ahlmann of Mecalac koopt kan - op kosten van Ahlmann Nederland - een boom uitzoeken bij Hoveniersbedrijf ’t Wencop in Barneveld. Hiermee wordt de uitstoot van CO2 op een natuurlijke wijze toch weer een beetje gecompenseerd. Dit aanbod geldt ook voor de machines die reeds uitgerust zijn met de milieuvriendelijkere COM III-motor.

De laatste 3 dagen in mei zal Ahlmann Nederland weer een grote verscheidenheid aan machines laten zien. Naast de bekende zwenkladers met uiteenlopende uitrustingsstukken zal ook de nieuwe Ahlmann zwenklader AZ 150e te bewonderen zijn. Uiteraard kan de machine ter plekke uitgeprobeerd worden. De multifunctionele Mecalacs zijn op de kavel te vinden met bijvoorbeeld graafbak, shovelbak en stenenklem. Ook de nieuwe Ahlmann kniklader AX kunt u in de praktijk aan het werk zien.

Ahlmann 3-in-1 leveller
Het Barneveldse zand zal ook zeker benut worden om de Ahlmann 3-in-1 leveller in de praktijk te kunnen laten zien. De grote voordelen van de Ahlmann 3-in-1 leveller zijn dat je zowel voor- als achteruit kunt egaliseren en ervoor kunt kiezen om de glij-/verdichtingsplaat te laten steunen. Door het hoge eigen gewicht dringt het mes makkelijker in een harde onderbaan en de glijplaat krijgt tevens een verdichtende werking. Een mooie bijkomstigheid is het feit dat de Ahlmann 3-in-1 levellers ook passen op wielladers van andere merken.

Meer info op de TKD 29, 30 of 31 mei in Barneveld, kavel 102.

www.ahlmann.nl