Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komatsu PC26MR-3 "Verhuur product van het jaar"

Publicatiedatum: 10-06-2008 16:43
Komatsu's nieuwe PC26MR-3 minigraafmachine ontving afgelopen week op de International Rental Exhibition (IRE2008) in Amsterdam de voor het eerst uitgereikte "Verhuur product van het jaar" prijs tijdens de European Rental Awards.
De prijs is uitgereikt door het "International Rental News" magazine en de "European Rental Association" (ERA).

De PC26MR-3 is ontworpen en ontwikkeld naar de behoeften van eindklanten en verhuurbedrijven over de gehele wereld. Het eindproduct is een uiterst gebruiksvriendelijke machine met top prestaties en een uitstekende toegangkelijkheid voor periodieke onderhoudswerkzaamheden. De machine is, dankzij zijn geringe gewicht met snelwissel en 2 bakken, eenvoudig te transporteren op een aanhanger zonder de verplichting van een groot rijbewijs. De PC26MR-3 is standaard voorzien van Komtrax, het exclusieve Komatsu fleetmanagement systeem.

De "Verhuur product van het jaar" prijs is een erkenning van Komatsu's superieure en professionele producten en benadrukt de kwaliteiten van de PC26MR-3.


De prijs werd in ontvangt genomen door Mr. Armando Di Pace, General Manager Marketing & Sales van Komatsu Utility Europe (Italië)De prijs werd in ontvangt genomen door Mr. Armando Di Pace, General Manager Marketing & Sales van Komatsu Utility Europe (Italië)