Communicatie software Groen, Grond en Infra

Duo van trio Hyundai’s

Publicatiedatum: 03-07-2008 14:04
Onlangs heeft Van der Spek Vianen bij GMB uit Opheusden twee Hyundai’s afgeleverd. GMB heeft drie nieuwe Hyundai’s gekocht bij Van der Spek Vianen B.V.

De geleverde rupsgraafmachines zijn van het type R210LC-7A, naast deze twee Hyundai’s zal er op korte termijn ook nog een 36-tons R360LC-7A geleverd gaan worden. De twee 21-tons Hyundai’s zijn gelijk op het werk afgeleverd waar ze direct aan het werk konden.

Beide machines zijn voorzien van alle functies zodat alle hulpstukken zoals sorteergrijpers, kantelbakken, stenenklemmen e.d. gemonteerd kunnen worden. Voor het kunnen werken met extra zware lasten zijn de machines voorzien van een verzwaard contragewicht.

De machines zijn ook uitgevoerd met een vonkenvanger en overdrukunits zodat GMB de machines overal en veilig kan inzetten. GMB en Van der Spek zijn geen onbekenden voor elkaar, eerder werden o.a. al een 50-tons R500-7A en een 25 tons R250-7A  Hyundai geleverd. Op beide machines zijn tevens door Van der Spek geleverd Kobelco 210DA’s ingeruild.