Communicatie software Groen, Grond en Infra

Demodag MRT 3050 bij Vlasman Verhuur

Publicatiedatum: 08-07-2008 11:43
Zaterdag 28 juni jl. organiseerde Vlasman Verhuur een demodag voor de twee, pas in gebruik genomen, 30 meter roterende verreikers van het merk Manitou.
De geslaagde dag was voornamelijk georganiseerd voor bestaande relaties. Vlasman Verhuur is een van de eerste verhuurbedrijven die de indrukwekkende machines, inclusief machinist, aan haar klanten levert.

Vlasman Verhuur kan de machines, net als haar 18, 21 en 25 meter versies, leveren met alle gewenste hulpstukken. Naast de vorken en jib zijn dit o.a. een lierjib, bloklier en werkbak. De 30 meter verreiker is een 5 tons machine; met een speciale lier kan er zelfs 12 ton mee getild worden. 

www.vlasman.nl

Robert Paulissen, manager van Vlasman Verhuur, Bram Dedobbeleer, project manager van Manitou Benelux en Richard Vlasman, directeur van Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken staan (vlnr) voor de twee pas in gebruik genomen MRT 3050’sRobert Paulissen, manager van Vlasman Verhuur, Bram Dedobbeleer, project manager van Manitou Benelux en Richard Vlasman, directeur van Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken staan (vlnr) voor de twee pas in gebruik genomen MRT 3050’s