Communicatie software Groen, Grond en Infra

Dubbelrol voor CAT M318D

Publicatiedatum: 17-07-2008 09:19
Reimert b.v. heeft een aantal projecten lopen waarbij zowel een graafmachine als een hijskraan benodigd is. Maar wat als de ruimte het gebruik van deze twee machines niet altijd toelaat? Pon Equipment was niet voor een gat te vangen en heeft in samenwerking met Nijhuis Engineering B.V. uit Dronten een oplossing bedacht.
Zo is een Caterpillar M318D voorzien van telescopeerbare hijsarm die is gemonteerd aan de Engcon roterende wigconnector. Naast de slangbreukbeveiliging op alle noodzakelijke cilinders zorgt de lastmomentbeveiliging voor automatische uitschakeling van de hijsbewegingen. Twee camera’s zorgen voor uitstekend zicht rondom de machine. Tot slot telt de machine twee stempelpoten aan de voorzijde en een afstempelblad aan de achterzijde.

De firma Reimert slaat met deze machine twee vliegen in één klap, want de CAT M318D is nu niet alleen een mobiele graafmachine, maar ook een Keboma goedgekeurde hijskraan.

Reimert b.v. is gevestigd in Almere en als aannemingsbedrijf actief in infrastructurele projecten in met name Flevoland. Uiteraard worden kansen in de aanliggende provincies nauwlettend in de gaten gehouden.

www.reimert-almere.nl