Communicatie software Groen, Grond en Infra

De tweede Terex Pegson voor Gebr. Mulder vof

Publicatiedatum: 24-07-2008 13:57
Gebr. Mulder uit Kootwijkerbroek hebben hun tweede Terex Pegson Metrotrak in gebruik genomen en dit betekent alweer de 13e Metrotrak in Nederland. Bij Marijs gaan ze er dan ook vanuit dat binnen afzienbare tijd de 15e machine van deze populaire breker in Nederland geleverd gaat worden, wat voor een brekertype een mijlpaal betekent.

Voor Mulder was de keuze voor een Metrotrak niet zo moeilijk, daar zij al jaren naar aller tevredenheid werken met deze breker. Een groeiende behoefte aan breekcapaciteit en toch nog flexibel te blijven hebben de gebroeders Mulder doen beslissen voor een tweede Metrotrak te kiezen i.p.v. één grotere breker. En aangezien Marijs dit brekertype op voorraad inkoop was een levertijd van 2 dagen een prettige bijkomstigheid.

 

De nieuwe Metrotrak heeft zijn eigen bewezen voordelen behouden, die verfijnd zijn met kleine aanpassingen in de besturing en constructieve wijzigen. Hierdoor blijft de Metrotrak nog altijd voorop lopen in dit segment van de markt. De Metrotrak is voorzien van een Master Magnet permant overband magneet van het type 10PCB6, afstandsbediening en algehele stofonderdrukking.