Communicatie software Groen, Grond en Infra

Boels Verhuur neemt Cat-Rent en de verhuur van BCL over

Publicatiedatum: 01-08-2008 12:18
Boels Verhuur N.V., marktleider in de machineverhuur in de Benelux, heeft per 1 juli 2008 de verhuuractiviteiten overgenomen van Cat-Rent en BCL.

De gerenommeerde bedrijven Cat-Rent en BCL zijn al ruim 25 jaar actief in de Belgische verhuurmarkt, voornamelijk op het gebied van grondverzetmachines en hoogwerkers. Met de overname van de 9 vestigingen in Vlaanderen en de 35 medewerkers versterkt Boels Verhuur haar positie in de Belgische markt. De handelsactiviteiten, voornamelijk het dealerschap van Bobcat producten en de constructie van aanbouwdelen, worden niet mee overgenomen.


Pierre Boels, directeur van Boels Verhuur zegt: ‘Wij zijn zeer gelukkig met de overname van deze bedrijven met een geweldige klantenportfolio. De overname zorgt ervoor dat wij 35 ervaren medewerkers erbij krijgen alsmede een uitstekende uitbreiding van ons filialennetwerk. Na deze uitbreiding hebben we 25 filialen in België. De klanten van Cat-Rent en Boels kunnen nu over een nog fijnmaziger netwerk en een nog breder en dieper assortiment beschikken. Ons streven is om ons filialennetwerk tot einde 2009 via overnames en ‘greenfield' openingen verder uit te laten groeien tot 40 filialen'.

www.boels.com