Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eerste Scania EEV

Publicatiedatum: 11-08-2008 10:18
Onlangs nam Jac. Schreurs Containers uit Munstergeleen de sleutels van de eerste Scania EEV containertruck in ontvangst. De truck zal voornamelijk ingezet worden binnen stedelijke gebieden.
Er is gekozen voor de Scania P 280 vanwege de compacte, laag gemonteerde cabine die voor gemakkelijk in- en uitstappen, een uitstekend zicht en eenvoudig manoeuvreren zorgt. Het voertuig is afgeleverd door Scania Venlo via het servicesteunpunt Habets Truck B.V. te Nuth. Guus Schreurs is de derde generatie die sinds 1920 actief is in het transport. Nadat het bedrijf 50 jaar met name in het kippertransport actief is geweest, stapte het in 1970 over op het containerwerk. Veel huidige klanten zijn aannemers en hovenieren waarvoor binnenstedelijk verkeer een must is.
Een trotse Guus Schreurs (R), directeur van Jac. Schreurs Containers, neemt de sleutels van de eerste Scania EEV containertruck in ontvangst uit handen van Paul Maas van Scania Venlo.Een trotse Guus Schreurs (R), directeur van Jac. Schreurs Containers, neemt de sleutels van de eerste Scania EEV containertruck in ontvangst uit handen van Paul Maas van Scania Venlo.