Communicatie software Groen, Grond en Infra

Novem naar Wolfs

Publicatiedatum: 28-08-2008 12:29
Van Bemmel Machine Import BV uit IJsselstein leverde onlangs een nieuwe Keestrack Novum 4215 rupsmobiele 3 fractie schudzeef af aan firma Wolfs BV uit Oisterwijk.

Deze nieuwe Keestrack Novem wordt aangedreven door een watergekoelde Deutz dieselmotor van 100 PK. De zeefbox is 4200 mm lang en 1500 mm breed en is hydraulisch in hoogte verstelbaar.  De bunker is uitgevoerd met een zeer robuuste stalen platenband en heeft een inhoud van 7 m3. De transportband van de grove fractie heeft een lengte van 5.000 mm , terwijl de beide zijbanden ( fijn en middenfractie) zelfs 8.500 mm lang zijn. Het eigen gewicht van deze nieuwe Novem bedraagt 25,5 ton.

Wolfs Aannemingsbedrijf B.V. houdt zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van werken in grond- en wegenbouw. Deze werken kunnen variëren van kleine tot middelgrote projecten voor diverse opdrachtgevers. Werkzaamheden worden grotendeels met eigen materieel en mensen uitgevoerd. Daarnaast zijn er activiteiten in puinrecycling en vervoer van afvalcontainers voor diverse opdrachtgevers. Tevens wordt overige dienstverlening uitgevoerd zoals zandlevering, verhuur van vrachtauto's en machines, machinaal veegwerk en calamiteitendienstverlening. Bij het bedrijf zijn circa 25 mensen werkzaam, waarvan een groot deel reeds jaren in dienst is.