Communicatie software Groen, Grond en Infra

Jenz AZ 660 maakt recyclingvloot Van Moer kompleet

Publicatiedatum: 25-08-2008 12:39
Van Bemmel Machine Import uit IJsselstein leverde recentelijk de 5e recycling machine aan Van Moer Recycling uit Melsele – Belgie.
Nadat eerder geïnvesteerd werd in Haas langzaamdraaiende voorbreker , een Keestrack 4518 Frontier 3 fractie schudzeef op rupsen , een Backers 5700 3MA rupsmobiele 3 fractie sterrenzeef met een Goudsmit non-ferro scheidingsinstallatie, investeerde van Moer Recycling nu in een nieuwe Jenz AZ 660  verkleiningsmachine voor het verhakselen van ( voorverkleind ) groenafval en sloophout. De nieuwe Jenz is uitgevoerd met de nieuwe TIER 3 Mercedes Benz dieselmotor van 490PK en heeft een verlengde afvoerband, uitgevoerd met koprolmagneet met ijzer opvangbak. Andere opties zijn rij-aandrijving , automatische smering, afstandsbediening en een hydraulische kieptrechter.

Hector Van Moer & Zonen is een dynamisch familiebedrijf, gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken. De groei van de onderneming leidde tot uitbreiding van het dienstenpakket. Naast het verwerken van steenpuin en het vermalen van afvalhout maakt ook bodemsanering de laatste jaren deel uit van de diensten Van Van Moer Recycling.