Communicatie software Groen, Grond en Infra

Van Schaik neemt Komatsu PC210LC-8 in gebruik.

Publicatiedatum: 29-08-2008 08:42
Het machinepark van Van Schaik Grondverzet B.V. is deze week versterkt met een gloednieuwe door BIA b.v. geleverde Komatsu PC210LC-8 rupsgraafmachine. Nico van Schaik en André van Soest namen de machine in ontvangst van BIA Accountmanager Arthur Plomp.
De vuurdoop van de PC210LC-8 is een project in de nieuwbouwwijk Houten-Vinex, tussen de wijk De Hoon 1 en De Hoon 2b. De Komatsu wordt hier ingezet bij het egaliseren en aanleggen van “De Vijfwal”, een  langgerekte groene zone van vier kilometer lang en vijfendertig meter breed. Op de vijfwal worden bomen geplant en parallel eraan komen fietspaden te liggen.

Van Schaik Grondverzet B.V. kent zijn oorsprong in 1976. Begonnen in het agrarische loonwerk kreeg men steeds meer vraag naar wegenbouwwerkzaamheden. De eerste mobiele kraan werd dan ook ingezet bij het ontgraven van bouwputten in de regio utrecht. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een allrounder in de sloop, grond, weg,- en waterbouw. Verhuur van grondverzetmachines is daarbij ook een belangrijke tak. 

www.ncvanschaik.nl

vlnr, Machinist André van Soest, Directeur Nico van Schaik en BIA Accountmanager Arthur Plompvlnr, Machinist André van Soest, Directeur Nico van Schaik en BIA Accountmanager Arthur Plomp