Communicatie software Groen, Grond en Infra

2x Primeur voor Damsteegt

Publicatiedatum: 16-09-2008 12:37
G.M. Damsteegt uit Oud-Alblas heeft als één van de eerste firma’s onlangs een NAGANO hoogwerker in combinatie met een KATO HD820 aangeschaft. Damsteegt, die als verhuurder met meer dan honderd eenheden op de markt aanwezig is, signaleerde bij zijn klanten de behoefte aan een totaalpakket.

Immers waar gegraven wordt, wordt gebouwd en is er vaak behoefte aan een hoogwerker. Tevens zal deze hoogwerker ingezet worden voor hoveniers- en bomensnoeiwerk waarbij steeds aanscherpende ARBO eisen het gebruik van een graafmachine met hoogwerkerbak bemoeilijkt. Damsteegt speelt daarmee in op vraag naar een totaalpakket.
 
De NAGANO na180ja heeft een werkhoogte van ± 20 m, een draagvermogen van 227 kg en de telescopische functie in combinatie met de knikkende functie, op rupsen, maken deze machine uniek.

De KATO HD820-V is een 22 ton wegende rupsgraafmachine. De Mitsubishi 4-cilinder Tier III motor heeft een vermogen van 160 pk en een maximale bakkracht van 159 kN. De compleet vernieuwde werkplek, het lage brandstofverbruik en het lage geluidsniveau bewijzen dat, in dit nieuwe model van KATO, de nieuwste techniek samenkomt met een compleet nieuw design.

www.barendkemp.nl