Communicatie software Groen, Grond en Infra

Marijs introduceert verhuurservice

Publicatiedatum: 18-09-2008 15:25
Het in Mariënberg gevestigde Marijs recyclingtechniek heeft als service voor haar klanten een verhuurvloot gestart voor het verhuren van zeefmachines en puinbrekers.
Na steeds meer vragen uit de markt voor het inhuren van zeven en brekers door klanten voor het opvangen van pieken in het werk of voor het inzetten als vervangende machines tijdens onderhoud of reparatie heeft Marijs Recyclingtechniek besloten aan deze vraag te beantwoorden.

In de verhuurvloot zijn de welbekende Powerscreen zeefmachines van de typen Powerscreen Warrior 1400 en Powerscreen Chieftain 1400 opgenomen. Natuurlijk zijn vele verschillende zeefdekken beschikbaar van zeer fijne dekken tot zware vingerzeven, zodat voor iedere zeefklus de juist dekken worden gemonteerd.

Naast de zeefmachines zullen ook Terex Pegson’s puinbrekers van het type Metrotrak worden ingezet in de verhuurvloot. Deze rupsmobiele puinbrekers zijn met een eigen gewicht van ca. 27 ton gemakkelijk te transporteren en door de compacte opbouw bijna inzetbaar op  alle locaties.