Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai HL760-7A geleverd bij Beaujean

Publicatiedatum: 15-10-2008 08:48
Door Van der Spek’s dealer MZ-Equipment B.V. uit Elsoo is bij Zilverzand Exploitaite Beaujean B.V. in Heerlen een nieuwe Hyundai HL760-7A wiellader afgeleverd.
Zilverzand Exploitatie Beaujean B.V. is sinds ca. 1914 actief in het ontgronden van terreinen met als doel het winnen en exploiteren van zilverzand. Het zilverzand heeft een uitzonderlijke minerale- en chemische zuiverheid en wordt procesmatig opgewaardeerd (veredeld) tot grondstof voor hoogwaardige bedrijven actief in onder andere de silicaatchemie, bouwchemie, chemische-, glas- en keramische industrie.

Voor het verzetten en ontgronden van het zilverzand bij bovengenoemde werkzaamheden heeft Beaujean geïnvesteerd in een nieuwe Hyundai HL760-7A. Een 6-cilinder turbodiesel Cummins QS B6.7 motor zorgt met ruim 217Pk voor de aandrijving van de machine, uiteraard voldoet hij aan de nieuwste Tier III emissie eisen. De Hyundai is geleverd met een snelwissel zodat er snel gewisseld kan worden tussen de verschillende bakken en palletvorken.