Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nauta huurt specifieke Volvo's van Kuiken CE Verhuur

Publicatiedatum: 24-10-2008 10:02
In Flevoland en Overijssel werkt een groot aantal bedrijven momenteel aan een 70 kilometer lange gasleiding van Lelystad naar Hattem. Er werken ongeveer 300 medewerkers aan dit project dat de naam FlevoGas heeft meegekregen.

Een van de bedrijven die hard meewerkt om het in maart gestarte project aan het eind van dit jaar af te krijgen is het loon- en grondverzetbedrijf Sjoerd Nauta BV uit Grou.
Twee jaar geleden heeft Rients Hofstra samen met zijn compagnon Gjalt de Haan het bedrijf overgenomen. Het VCA gecertificeerde bedrijf maakt een enorm snelle groei door en de veertien vaste medewerkers en bijna evenveel zzp’ers die worden ingehuurd hebben het druk met alle werkzaamheden waarvoor het bedrijf wordt ingezet, vooral loon- en grondverzet maar ook specifiekere grondwerkzaamheden.

Loon- en grondverzetbedrijf Sjoerd Nauta BV huurt voor het project FlevoGas graafmachines van Kuiken CE Verhuur die het beste passen bij de werkzaamheden waarvoor deze worden ingezet. Momenteel wordt er gebruikt gemaakt van een Volvo EC240CLR, een Volvo EC240C en een Volvo 290B. De Volvo EC240CLR wordt bediend door machinist Sjouke Strikwerda. Sjouke werkt met de machine momenteel aan het dichtmaken van sleuven van meer dan 6 meter breed, waarbij het werkgebied van de graafmachine 15 meter telt. Dit is geen probleem voor de Long Reach uitvoering.

www.kuikenCEverhuur.nl