Communicatie software Groen, Grond en Infra

Donselaar breidt machinepark uit met 400pk Claas Xerion

Publicatiedatum: 19-11-2008 16:29
Op de Kerstbomenbeurs in Renswoude j.l. mocht dhr. Alfred van Donselaar voor zijn bedrijf Van Donselaar Boom, Bos en Landschapsverzorging uit Rhenen, zijn nieuwste aanwinst uit handen van Wim Wiegers en Ries Brouwer van de firma De Kruyf uit Nijkerk in ontvangst nemen.
Van Donselaar kreeg officieel de sleutel overhandigd van zijn indrukwekkende Claas Xerion trekker van maarliefst 400pk, tijdens de Kerstbomenbeurs in Renswoude. Van Donselaar biedt een groot scala aan gespecialiseerde diensten op het gebied van (groot) groenvoorziening en kan naar eigen zeggen nu een nog completer pakket aan diensten aanbieden bij zijn klanten.

Van Donselaar: “Het is een prachtige machine die ons in staat stelt om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Met onze zware tractoren zijn we in staat nog sneller en efficiënter te werken. Ik ben blij om hier te mogen laten zien wat we kunnen met onze machines.

Nadat Van Donselaar de sleutel overhandigd kreeg, aangevuld met een mooie bos bloemen en een warme jas, was het zijn personeelslid Marinus van Laar die de trekker besteeg en vol trots gaven beide heren even later een demonstratie en lieten zien waartoe Van Donselaar, Boom, Bos en Landschapsverzorging in staat is.

Met de Seppie M bosfrees voorop reden beide trekkers van Van Donselaar over het terrein en werden kerstbomen, als ware het niets, volledig weggevaagd. Daarop gevolgd door de nieuwe trekker die achter zich aan de krachtige Crushingtech Diepvreesmachine achter zich aan trok en zo de aanwezige wortels in de grond tot 60 centimeter diepte verwijderde. Dat er belangstelling was bleek wel uit het feit dat tijdens de demonstratie de halve beurs leegliep om te komen kijken naar dit krachtige gebrul en men was danig onder de indruk van het kunnen van deze machines.

Vanaf 1992 bedient A.G. van Donselaar tal van gemeentelijke instellingen, overheids- en semi-overheidsorganen, land en natuurbeheerlichamen zoals het Utrechts Landschap, hoveniersbedrijven en groen voorzieningsbedrijven met speciaal daarvoor gebouwde machines.

www.donselaar-groen.nl