Communicatie software Groen, Grond en Infra

A. Tuytel en IAK Verzekeringen: partners, ook in crime... (advertorial)

Publicatiedatum: 26-11-2008 16:35
Drie jaar geleden koos koos A. Tuytel loon- en verhuurbedrijf B.V. voor IAK Verzekeringen, voor de verzorging van hun hele verzekeringsportefeuille. Voornaamste redenen? Een goede dienstverlening, een scherpe prijs en advies dat verder reikt dan verzekeren alleen.
Arnold en JosArnold en Jos
Jos van Iperen, account manager bij IAK Verzekeringen: “Arnold Tuytel is negen jaar geleden begonnen met één kraan. Toen wij zo’n drie jaar geleden met hen in contact kwamen, waren zij al uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt, met zo’n dertig mensen in dienst. Daarmee was ook hun bedrijfsvoering flink veranderd. Meer personeel, meer materieel, meer klanten. Maar ook meer risico’s rondom de verhuur van materieel (waar blijft alles?) en rondom calamiteiten zoals diefstal. Door hen bedrijfsbreed te adviseren en door heel kritisch hun risico’s te bestuderen, zijn we in staat geweest belangrijke ‘winsten’ te boeken. De grootste? Een perfect werkend Tracking & Tracing systeem met adequate opvolging en aanzienlijke besparingen op hun totale verzekeringsportefeuille.

"Arnold Tuytel vult aan: “Inderdaad. Een besparing van 50.000 euro per jaar op je hele verzekeringspakket is natuurlijk niet verkeerd. En ook het terugvinden van gestolen materieel is voor ons heel belangrijk. Zo werd er vorige week nog een shovel gestolen. Dankzij Tracking & Tracing, in combinatie met de opvolging van IAK Verzekeringen hadden we de shovel binnen een halve dag weer terug! Ideaal, want wij garanderen onze klanten in grondverzet, weg- en waterbouw en de agrarische sector altijd: vandaag voor twaalf uur besteld, morgen geleverd. En dat kunnen we alleen maar, als we kunnen rekenen op ons materieel."

www.atuytel.nl

www.iak.nl