Communicatie software Groen, Grond en Infra

Intrak levert Kubota uit

Publicatiedatum: 26-11-2008 12:01
Het machinepark van Cerfontaine B.V. is onlangs uitgebreid met een Kubota KX 61-3 rupsminigraver. Na een bezoek van dhr. Cerfontaine aan de Kubota grondverzet opstapdagen bij de officiële dealer Intrak Voerendaal B.V. volgde een demo van een minigraver.

Hiermee heeft Cerfontaine een goede indruk gekregen van zowel het product Kubota als de dealer Intrak Voerendaal B.V. en is overgegaan tot aanschaf van deze minigraver.

Cerfontaine B.V. in Berg en Terblijt is een familiebedrijf met uiteenlopende activiteiten. Van oorsprong is het een gemengd landbouwbedrijf, dat in 1965 startte met agrarisch loonwerk. In de jaren tachtig kwam daar grondverzet bij. Om dit werk optimaal te kunnen uitvoeren, hebben ze sinds kort het machinepark uitgebreid met een nieuwe Kubota KX 61-3.

Opdrachtgevers, zoals bouwbedrijven en overheden, besteden uiteenlopende grondwerkzaamheden uit aan Cerfontaine B.V. van graafwerk voor een terras tot de uitvoering van complete grondwerkprojecten inclusief bijvoorbeeld de bestrating. Als aannemer van grondwerken hebben ze de laatste jaren een goede positie verworven in ons Euregionale werkgebied. Cerfontaine beschikt over modern materieel, dat varieert van kleine minigravers (1,5 ton) tot grote rupsgraafmachines (46 ton).

www.cerfontaine.nl