Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eurocomach ES 90 ZT afgeleverd door Brumach

Publicatiedatum: 09-12-2008 09:20
Een Eurocomach minigraafmachine type ES 90 ZT met variabele breedte van 76 tot 99 cm aan Hoveniersbedrijf Wouter Jansen in Dronten. Deze ruilde zijn Yanmar minigraver in en koos voor de Eurocomach ES 90 ZT vanwege de degelijke bouwwijze en goede afwerking.
"Alles is net wat robuuster als bij vergelijkbare andere merken, terwijl veel componenten zoals motor en pomp van de zelfde oorsprong zijn als andere merken" aldus Jansen. De Eurocomach heeft ondermeer een Yanmar diesel motor en de bovenwagen is net als alle Eurocomach machines in poedercoating gespoten wat het meest duurzaam is. Verder zijn veel slangen door de graafarm heen geleid, waardoor deze goed beschermd zijn tijdens de uit een lopende werkzaamheden in nauwe ruimtes. Bovendien is de machine volledig binnendraaiend als de onderwagen in de brede stand staat.
 
Hoveniersbedrijf Wouter Jansen te Dronten is gespecialiseerd in klein grondverzetwerk, aanleg en advies bij tuinaanleg en bestrating. Bovendien is het bedrijf deskundig adviseur op het gebied van aanleg en onderhoud van golfbanen, sportparken groot groen en particuliere ruimten.
www.brumach.nl

Op de foto is te zien hoe de machine direct na ontvangst onmiddelijk werd ingezet bij de renovatie van een tuin.Op de foto is te zien hoe de machine direct na ontvangst onmiddelijk werd ingezet bij de renovatie van een tuin.