Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Gehl’s afgeleverd aan L&I Sloopwerken in Hoofddorp

Publicatiedatum: 12-01-2009 11:11
Onlangs stelde Van der Spek Vianen B.V. een Gehl 1640 en een Gehl 4640 in gebruik bij L&I Sloopwerken in Hoofddorp. L&I Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken, betonboren, betonzagen en grondwerken.
De geleverd Gehl’s zijn uitgerust met diverse opties die gewenst waren bij sloopwerken, waarbij de machines worden blootgesteld aan eventuele gevaren zoals vallende delen. Zo zijn de machines uitgevoerd met een verzwaarde achterdeur, zware bumper onder achterdeur en  koplampverzwaring Verder zorgt een hijsoog op het dak van de cabine ervoor dat  de machines ook met een kraan op en in gebouwen gehesen kunnen worden.

De Gehl SL1640 met een gewicht van 1290 kg heeft een werkbreedte van 104cm breed. Een Kubota D 1105 met 21 Pk zorgt voor de aandrijving.

De Gehl SL4640  heeft een bedrijfsgewicht van bij 3 ton en wordt aangedreven door een Deutz met 62 Pk, deze machine uitgevoerd met een High-fow kit ( 114 liter ) bij 172 bar. Hiermee kan deze machine worden gebruikt voor het aansluiten van zware uitrustingstukken als een hamer of frees. Op verzoek van L&I Sloopwerken zijn de machines in de bedrijfskleur wit geleverd en zullen nog worden voorzien van belettering.