Rouwmaat-Groep kiest opnieuw voor Scania 5-asser

Gepubliceerd op 16-01-2009 11:18
Scania Gaanderen heeft aan de Rouwmaat-groep te Groenlo onlangs een tweede Scania 10x4 afgeleverd van het type G420 met een EGR-motor en een CG16 dagcabine met veel ruimte voor de chauffeur.
Daarnaast is de auto door Boogert Service te Nieuwerkerk voorzien van een 15 m3 Liebherr mixer opbouw. Met deze Scania heeft de Rouwmaat-groep een wagenpark van 117 voertuigen waarvan 84 Scania’s.

De Rouwmaat-groep heeft bewust voor een EGR-motor gekozen. De belangrijkste reden daarvoor is dat ze geen gebruik willen maken van AdBlue. Ook zijn alle voertuigen voorzien van de Scania Retarder, een geïntegreerd remsysteem en Scania Opticruise. Dit computergestuurde schakelsysteem verhoogt niet alleen het rijgemak voor de chauffeur, maar heeft ook een lager brandstofverbruik tot gevolg.

Meer dan een halve eeuw geleden legde Herman Rouwmaat de basis voor de Rouwmaat-groep. De Rouwmaat-groep is gevestigd in Groenlo, Hengelo, Dinxperlo, Zutphen, Ulft, Losser en in Bochelt (Dld.) Het bedrijf heeft vijf verschillende divisies: Advies en Bodem, Beton, Mortels & Vloerspecies, Grond, Weg- & Waterbouw, Recycling en Transport. De divisies staan dicht bij de klant waardoor ze kortere lijnen kunnen garanderen en flexibel naar hun klanten kunnen zijn. Kwaliteit is erg belangrijk voor de Rouwmaat-groep, zowel in relaties als in het werk. Om dit ook in de toekomst waar te maken garandeert de Rouwmaat-groep zich van het beste materieel.

www.rouwmaat.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!