Communicatie software Groen, Grond en Infra

Bijzonder transport CAT’S 772 en 980H

Publicatiedatum: 18-01-2009 10:02
Met de verkoop van een groot aantal machines aan MultiServ leek een bijzonder traject ten einde. Niets is minder waar, want het daaropvolgende transport is minstens zo bijzonder te noemen.
Pon Equipment en MultiServ hebben in 2008 met enige regelmaat rond de tafel gezeten om uiteindelijk een mooi Full Service contract af te sluiten. Gedurende 2009 zal Pon Equipment een groot aantal machines afleveren bij MultiServ in Velsen, waarbij ‘groot’ wel letterlijk genomen mag worden. Zo zullen er een twee-tal trucks in de 772 en 775-serie geleverd worden. Daarnaast zullen ook twee wielladers 988H SMA (Steel Mill Application) en een wiellader van het type 980H hun weg naar het Corus-terrein vinden.

De eerste machines, twee CAT’s 772 en een 980H, verkende op 30 december jl. alvast de route naar Velsen. Na de nodige voorbereidingen wist Van Santen Transport de drie machines onder grote belangstelling op de drie gereedstaande diepladers te plaatsen. Onder professionele begeleiding vertrok het ‘Convoi Exceptionnel’ vanuit Almere om zo’n drie uur later in Velsen te arriveren. Een bijzonder vlekkeloos transport.