Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 mobiele Volvo's naar Kleine

Publicatiedatum: 24-01-2009 14:40
Kleine Weg- en Waterbouw V.O.F. uit Hollandscheveld kiest opnieuw voor Volvo en investeert in twee EW140C graafmachines. Een van de twee machines is uitgerust met een Engcon tilrotator.
Karol Kleine is zeer te spreken over de tilrotator in combinatie met de Volvo EW140C. “Nu kunnen werkzaamheden als grondwerk, rioolwerk, straatwerk en sloopwerk nog sneller worden uitgevoerd”.

Al 50 jaar staat Kleine Weg- en Waterbouw V.O.F. klaar voor allerlei opdrachtgevers zoals bouwaannemers, bedrijven, gemeenten, woningbouwverenigingen en hoveniers. Het familiebedrijf, van oudsher een betrouwbare partner in het aannemen van grondwerk, rioolwerk en straatwerk, is in 1959 opgericht door Klaas Kleine. Zoon Gerrit werd in 1985 mede-eigenaar van het bedrijf en nam het bedrijf in 1995 volledig over. In 2002 werden de zonen Karol en Erik mede-eigenaren. Gezamenlijk besturen ze nu het bedrijf dat zich kenmerkt door kwaliteit en flexibiliteit. Er is veel know-how binnen Kleine Weg- en Waterbouw, een deel van de 11 medewerkers die in dienst zijn bij het bedrijf is er al drie generaties werkzaam.