Communicatie software Groen, Grond en Infra

Recordcijfers voor de INTERMAT in Parijs

Publicatiedatum: 18-01-2009 14:46
De komende INTERMAT vindt plaats van 20 t/m 25 april 2009 in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte in Frankrijk. De INTERMAT is hét internationale vakevenement voor materieel en technieken voor openbare werken en bouw dit jaar.

Op 4 maanden voor beursaanvang telt de INTERMAT al 1.500 ingeschreven exposanten en verwacht men een stijging van 17% van de totale expositieoppervlakte (vergeleken bij de vorige editie in 2006) naar 210.000 m².

De INTERMAT omvat alle sectoren van openbare werken en bouw, zoals onderdelen, equipment en accessoires, grond- en graafwerkzaamheden, hijswerkzaamheden en material handling, transport en landindeling. Om tegemoet te komen aan het grote aantal exposanten wordt de Intermat dit jaar uitgebreid met hal 2 van het expositiecomplex, waardoor de beursindeling wordt verbeterd en ruimtes optimaal benut. Tevens brengt deze hal een welkome extra beursingang met zich mee.

Voor meer informatie over de INTERMAT kunt u terecht op de website van de beurs. Hier kunt u ook van te voren uw (gratis) toegangsbadge aanvragen. Daarnaast kunt u met vragen terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Comexposium Nederland, tel.  020-4620029,  e-mail:  intermat@promosalons.nl.

www.intermat.fr