Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo binnendraaier naar Brielle

Publicatiedatum: 03-02-2009 10:48
Aannemingsbedrijf Romers B.V. uit Brielle maakt altijd gebruik van het meest geavanceerde en nieuw materieel. Zo ook nu weer, de eerste Volvo ECR235C binnendraaier staat in Nederland dan ook op naam van Romers.
De nieuwe Volvo binnendraaier ECR235C met een eigen gewicht van 26 ton, is nog maar kortgeleden in Nederland geïntroduceerd. Doordat de machine binnen zijn 90 centimeter rupsen draait, is hij makkelijker in te zetten bij drukke wegen en nauwe ruimtes. De ECR235C binnendraaiers zijn standaard zeer uitgebreid en compleet uitgevoerd met onder andere hamer, schaar en rotatiehydrauliek en climate control. Optioneel is de machine ook af fabriek nog uit te rusten met een schuifblad voor nog meer stabiliteit en om bijvoorbeeld sleuven te dichten.

Al ruim twintig jaar is Romers gevestigd in Brielle, van waaruit vele opdrachten in de Grond-, Weg- en Waterbouw worden voltooid. Romers heeft meer dan twintig medewerkers in dienst. Maarten Romers, directeur-eigenaar van het bedrijf, vindt het belangrijk dat er wordt gewerkt met machines van hoge kwaliteit en waarop je volledig kunt vertrouwen en maakt al vele jaren gebruik van Volvo’s. De nieuwe Volvo machine is in de groene bedrijfskleur gespoten door medewerkers van de afdeling Spuiterij van Kuiken N.V.