Communicatie software Groen, Grond en Infra

Primeurs bij Pladdet

Publicatiedatum: 25-08-2003 16:12
Wie op 12 en 13 september bij Pladdet in Biervliet het open huis bezoekt, zal als een van de eerste kunnen kennismaken met de nieuwe Hitachi rupsdumpers.
Pladdet -gevestigd in Zeeuws Vlaanderen- is dealer voor Hitachi voor Zeeland en voor een deel van Belgie. En dealer voor Atlas-Terex mobiele graafmachines en overslagmachines. Tijdens de open-huisdagen zijn er nog meer primeurs te verwachten in Biervliet: een 8-tons midigraver met een swingboom en de nieuwe ZX minigravers van Hitachi. Tot vorig jaar was Pladdet dealer voor Kubota minigravers maar toen Fiat en Hitachi uit elkaar gingen, koos Pladdet voor Hitachi en ook voor de minigravers.

Gebr. Pladdet is ook fabrikant van uitrustingsstukken als dieplepels, slotenbakken en banaanbakken voor grondverzetmachines. In het programma vinden we ook snelkoppelingen en sorteergrijpers. U bent welkom in Biervliet op vrijdag 12 september vanaf 14.00 uur of op zaterdag 13 september, de hele dag. Gebr. Pladdet is gevestigd aan de Paulinaweg in Biervliet. Bordjes wijzen u de weg. Biervliet is goed bereikbaar via Antwerpen of door de nieuwe tunnel.
www.pladdet.nl