Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kuiken wereldkampioen op Volvo CE Masters 2009

Publicatiedatum: 15-03-2009 15:40
Na een zenuwslopende finale van de Volvo Construction Equipment Masters 2009 is het team van Kuiken Construction Equipment op de eerste plaats geëindigd, waarmee zij de andere vier teams van Volvo CE servicemonteurs, uit de regio’s Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en regio internationaal, achter zich lieten.

De beslissende Masters finale vond plaats op woensdag 11 maart in het opleidingscentrum van Volvo, in Eskilstuna Zweden.

Donderdagavond 12 maart vond de prijsuitreiking plaats, tijdens een formeel diner in het Bolinder Munktell Museum in Eskilstuna, Zweden. Mats Andersson, Vice President Service Support Global Organisation, overhandigde de prijs aan regio Europa, vertegenwoordigd door het Nederlandse team van Kuiken. Op de tweede plaats eindigde Noord-Amerika en derde werd regio Azië, vertegenwoordigd door het team van China. 
 
In november vorig jaar won het team van Kuiken de Europese finale, die gehouden werd in Konz, Duitsland. Met het vooruitzicht op de strijd om de wereldtitel gingen de voorbereidingen daarna onverminderd door, waarbij het team onder andere gesteund werd door het opleidingsinstituut van Kuiken, de Kuiken Academy, en de afdelingen Technical Product Support en Service & Parts. Deze gedegen voorbereiding wierp afgelopen woensdag zijn vruchten af en het team zette een indrukwekkende prestatie neer. Het winnen van de prestigieuze Volvo CE Masters titel bevestigd het hoge niveau van service dat Kuiken verleend.

De Volvo CE Masters vinden, sinds 1990, iedere twee jaar plaats en er nemen ruim 1.700 monteurs deel aan dit evenement. Centraal tijdens het kampioenschap staan de kennis en vaardigheden van de monteurs, wat bepalende factoren zijn voor het succes van Volvo, van de distributeurs en uiteraard ook van de gebruiker van de machine.