Communicatie software Groen, Grond en Infra

Collé nu ook importeur van Bison-Palfinger

Publicatiedatum: 16-03-2009 17:29
Collé Rental & Sales is sinds vele jaren importeur van Wumag Elevant en is sinds februari 2009 ook importeur van Bison Palfinger. Palfinger AG heeft recent de divisie autohoogwerkers van Wumag Elevant overgenomen.
Met reeds 40 jaar ervaring behoort Wumag Elevant tot Europa’s eerste fabrikanten van autohoogwerkers. Palfinger AG, waar wereldwijd inmiddels meer dan 5.000 mensen werken, heeft reeds enkele jaren geleden Bison Stematec overgenomen.

Het huidige BisonPalfinger programma bestaat uit 2 series; de TA-serie en de TKA/KS-serie. De TA-serie biedt keuze uit autohoogwerkers vanaf 14 tot maar liefst 25 meter werkhoogte op 3,5t chassis (rijbewijs B). De TKA/KS-serie, met werkhoogtes van 17 tot en met 61 meter kenmerkt zich door de zéér compacte bouwwijze in combinatie met grote reikwijdte. Het WUMAG Palfinger programma biedt u keuze uit autohoogwerkers met werkhoogtes van 22 meter tot maar liefst 103 meter. Opvallende kenmerken van de Wumag Elevant autohoogwerkers zijn de grote hefcapaciteit, grote reikwijdte en de hoge werksnelheid. Palfinger AG is er van overtuigd met Wumag Elevant én Bison Palfinger dé perfecte combinatie te vormen.

Met de combinatie van de Bison-range én de Wumag-range biedt Collé Rental & Sales nu een nog completer leveringsprogramma op het gebied van autohoogwerkers.