Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai R210LC-7A geleverd aan De Gier

Publicatiedatum: 19-03-2009 17:39
Van der Spek Vianen heeft een nieuwe rupsgraafmachine geleverd aan Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier B.V. in Benschop. Na eerst een Kobelco gekocht te hebben bij Van der Spek, is er deze maal voor het eerst een nieuwe Hyundai rupsgraafmachine aangeschaft.
Naast de verhuur van grondverzetmachines zijn de activiteiten van De Gier B.V.: het aannemen en uitvoeren van cultuurtechnische werken en grond, weg, en waterbouwkundige werken. Hierbij komen zeer uiteenlopen opdrachten voor, variërend van grootschalige infrastructurele werken, de aanleg c.q. inrichting van natuur- en/of recreatiegebieden, de uitvoering van bodemsaneringen en sloopprojecten tot het aanleggen van groot- en kleinschalige bedrijfsterreinen, paden, terrassen, tuinen en beschoeiingen.

Deze maal is er gekozen voor een 21 tons Hyundai R210LC-7A. De Hyundai is op wens van de Gier uitrust met alle functies, zodat er veel verschillende aanbouwdelen aan de machine gemonteerd kunnen worden zoals bijvoorbeeld een sorteergrijper of trilblok. Tevens is de machine voorzien van extra verlichting op de cabine aan voor- en achterzijde en heeft over de gehele lengte van de machine treeplanken.
Voor de aandrijving van de Hyundai R250LC-7A staat een Cummins QSB6.7 turbo-diesel met een inhoud van 6.7 liter paraat. Uiteraard voldoet deze motor aan de nieuwste Tier III emissie-eisen en levert een vermogen van 154pk.

www.degierbv.nl