Communicatie software Groen, Grond en Infra

MEERsma

Publicatiedatum: 23-03-2009 17:27
Meersma BV uit Pijnacker heeft onlangs de 2e nieuwe Hitachi ZX210LC-3 in ontvangst genomen. De ZX210LC-3 zijn uitgevoerd met sloop/sorteer functies en complete overdruk en in de bedrijfskleuren gespoten. De machines zijn de laatste twee van een totale koop van 5 Hitachi's.
Daarnaast zijn de afgelopen maanden 3 nieuwe 5 tons Takeuchi midigravers in gebruik genomen. De midi's zijn uitgerust met sloop/sorteerfunctie en overdruk. Een machine is veelal werkzaam bij het ruimen van begraafplaatsen. Deze machine staat voor een lagere bodemdruk dan ook op stalen rupsen. Ook de 2e machine staat op stalen rupsen. Deze machine is het grootste gedeelte van het jaar werkzaam in de groenvoorziening. Veelal het krozen van vijvers en sloten (met maaikorf) en het opruimen van slootvuil (met sorteer- en/of schalenknijper). De 3e machine staat gewoon op rubber en werkt veelal in het woonrijpmaken van tuinbouwprojecten. De Takeuchi's zijn geleverd door Verhoeven Zeewolde. De drie oude machines hadden alle drie meer dan 10.000 draaiuren.

Meersma bv is een middelgroot aannemingsbedrijf op het gebied van Grond, Weg- en Waterbouw en is onderdeel van de Spelt bedrijven uit Nieuwveen.

www.meersmabv.nl