Communicatie software Groen, Grond en Infra

Barend Kemp Demodag – 23 mei 2009

Publicatiedatum: 07-04-2009 09:30
Er is sinds de laatste Barend Kemp Demodagen in 2005 veel gebeurd en veranderd bij de Kemp Groep in De Meern. Uitbreidingen in het leveringsprogramma, de verdere modernisering van de organisatie, met als hoogtepunt de afronding van de nieuwbouw.
Met de bouw van de gigantische showroom, het overdekte demoterrein (de ‘Zandbak’) en de moderne presentatieruimte gaat een lang gekoesterde wens van Ben Kemp in vervulling. Zoveel mogelijk machines naar binnen en de faciliteiten om het leveringsprogramma onder de meest ideale omstandigheden goed te kunnen presenteren. Met ruim 3.000 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over twee verdiepingen, is men uitstekend in staat om alle IHI minigraafmachines, IHI rupsdumpers, KATO rupsgraafmachines, BENS rupsdumpers, NAGANO hoogwerkers en TEREX mobiele graafmachines perfect binnen te presenteren.

Zandbak
De ‘Zandbak’ met een totale oppervlakte van ruim 1.000 m² is geheel overkapt en door de verlichting ook ’s avonds te gebruiken. De machines zijn vanuit de presentatieruimte eenvoudig te bereiken. Vanuit de presentatieruimte heeft men een goed overzicht over het draaiend materieel welke 1.500 kub aan zand tot hun beschikking hebben.

BKD2009 – Open Huis
Op zaterdag 23 mei is een ieder van harte welkom om al dit moois met eigen ogen te aanschouwen. Van 09.00 tot 17.00 uur is er de gelegenheid om met het materieel ervaringen op te doen in de ‘zandbak’. Onder het genot van een hapje en een drankje treft u hier uw vakbroeders en collega’s en kunt u op een informele wijze kennismaken met alle medewerkers van Barend Kemp B.V. Naast de grote zandbak is er ook voor de allerkleinste een oefenterrein ingericht. Voor de mensen zonder hoogtevrees is er een unieke kans om dit spektakel vanuit een hoger gelegen perspectief te bekijken. De hoogwerkers van NAGANO zullen volop in bedrijf zijn om de liefhebbers tot grote hoogte te brengen.

Noviteiten
De noviteiten tijdens deze BKD komen voornamelijk uit het hoogwerker segment. Tijdens de BKD kan men voor het eerst kennismaken met de allernieuwste IHI hoogwerkers op rupsen.
De IHI hoogwerkers, bestaande uit vier modellen, variëren in gewicht van 1.650 tot 2.000 kg. De werkhoogte varieert van 12 tot 22 meter. Een vertrouwd merk van Barend Kemp gaat dus verder uitbreiden, niet zozeer in de breedte, als wel in de hoogte. Samen met de grotere en zwaardere NAGANO hoogwerkers heeft Kemp nu dus ook een uitgebreid assortiment aan hoogwerkers op rupsen in het al zeer complete leveringsprogramma.

Kijk op www.barendkemp.nl voor meer informatie over de BKD