Communicatie software Groen, Grond en Infra

Productnieuws Nordic N25LED

Publicatiedatum: 16-04-2009 15:31
LED werklampen zijn extreem energie zuinig (slechts 17W) en hebben een levensduur van ruim 50.000 branduren zonder enige stilstand door service!
Midden vorig jaar introduceerde Nordic de N25LED werklamp ontworpen voor extreme zware toepassingen waar een goede service en duurzaamheid belangrijk is. Laag stroom verbruik en multi-voltage (9-80V!) bereik gecombineerd met superieure verlichting en natuurlijk extreem lange levensduur maken de LED werklamp toepasbaar voor iedere applicatie in de industrie.

Nordic Lights werd in 1992 opgericht en is sindsdien marktleider in mobiele verlichting technologie, speciaal gericht op de meest extreme toepassingen in de on- en off-road industrie. Nordic produceert naast deze LED werklampen ook Xenon (HID) en halogeen werklampen.


“Wit licht”
Inmiddels heeft Nordic de range LED werklampen uitgebreid met een N25LED werklamp met reflector waardoor het lichtpatroon nog beter verspreid wordt. Maar ook is er een N220LED die maar liefst gebruik maakt van 14 High-Z-Power LEDs. Deze LED werklampen leveren een “wit licht”, dat nog feller is dan een Xenon werklamp (tot zelfs 6000K).


Kwaliteit wereldwijd erkend
Nordic luistert goed naar de wensen van voertuig- en machine-fabrikanten en maakt daardoor werklampen op maat. Hierdoor kunnen klanten genieten van wereldklasse werklampen. De duurzame werklampen worden gebruikt door onder andere OEMs als Catepillar, Hitachi, Komatsu, Atlas Copco en Liebherr etc…
 
De Nordic N25LED slechts 17W en multi-voltage!

GrootJebbink is al jarenlang vertegenwoordiger van de Nordic werklampen in de Benelux en kan u uit voorraad de juiste lampen leveren. Ook het advies welk type lamp voor uw toepassing en machine geschikt is kunnen wij u geven. Zo is er natuurlijk ook keuze uit verschillende lenzen waardoor de lichtbundel als verstraler of breedstraler te gebruiken is. Zo is optimale en snelle levering mogelijk!