Communicatie software Groen, Grond en Infra

Van der Vrande BV opent nieuw bedrijfspand

Publicatiedatum: 29-04-2009 16:25
Aan de Bosscheweg 26 in Beek en Donk, op 100 meter van haar oude pand, heeft Van der Vrande het afgelopen jaar een nieuw bedrijfspand gerealiseerd. Inmiddels is het hele bedrijf verhuisd en vinden alle activiteiten plaats op de nieuwe locatie.
Het nieuwe pand is flink wat groter dan het oude en ook de bereikbaarheid is sterk verbeterd.

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2009 organiseert Van der Vrande feestelijke open dagen om haar nieuwe bedrijfspand aan het publiek te tonen. De bezoekers kunnen natuurlijk ook een flinke greep uit het aanbod bouwmachines van Case, Terex-Fermec, Fiori en Faresin verwachten. Van der Vrande nodigt dan ook iedereen uit om een kijkje te komen nemen.

Een noviteit die tijdens de open dagen gepresenteerd wordt is de nieuwe Fiori M700, de opvolger van de succesvolle M600 die Van der Vrande al vele verkocht. Terex-Fermec graaflaadcombinaties zijn te zien, onder andere met hydraulische servobediening op de joysticks. Van Case is een groot aantal machines te bezichtigen en van Faresin worden enkele verreikers getoond.

Powerrent, de nieuwe verhuurtak van Van der Vrande en collega-dealers Troost Bouwmachines BV en Schmidt Bouwmachines BV, heeft een deel van de verhuurvloot bij Van der Vrande geposteerd.