Communicatie software Groen, Grond en Infra

Van der Flier huurt nieuwe ECR145C van Kuiken CE Verhuur

Publicatiedatum: 07-05-2009 11:26
Onlangs breidde Kuiken CE Verhuur het verhuurpark uit met een Volvo ECR145C. Deze binnendraaier werd een week later aan Van der Flier Grondverzet uit Beerta verhuurd.
Het machinepark van Van der Flier omvat meer dan 15 moderne machines, voor zowel grote als kleine, particuliere werken. De ECR145C is de derde rupgsraafmachine in de vloot; het bedrijf werkt al langere tijd met een Volvo EC180C en een EC210C. Daarnaast bezitten zij ook twee Volvo EW140C, mobiele graafmachines. Momenteel wordt de ECR145C binnendraaier ingezet op een project van de NAM, waarbij de machine voornamelijk reparatiewerkzaamheden en voorwerk voor het leggen van gasleidingen verricht.

Van der Flier is vaste klant van de verhuur afdeling van Kuiken Construction Equipment. Mark van der Flier, mede eigenaar van Van der Flier B.V.: “We zijn erg tevreden over de dienstverlening door Kuiken CE Verhuur; als Jan Bert Tillema iets toezegd dan gebeurt het ook en voor elk probleem wordt een oplossing gevonden. Als ik hem vandaag bel voor een machine, dan kan ik er op rekenen dat deze morgenochtend ter plaatse is.”

Van der Flier heeft al meer dan 65 jaar ervaring in grondverzet en cultuurtechnische werken. In de vroegere jaren lag de nadruk op loonwerk, de laatste decennia heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een ISO & VCA-gecertificeerd full-servicebedrijf in grondverzet.

www.kuiken.nl