Communicatie software Groen, Grond en Infra

“Kuiken Classic”

Publicatiedatum: 09-05-2009 15:15
Kuiken Construction Equipment maakt het werken met kwaliteitsmachines weer betaalbaar. Met de nieuwe, tijdelijk verkrijgbare “Kuiken Classic” actiemodellen wordt het mogelijk om voor een vast, laag bedrag per maand met een Volvo grondverzetmachine te werken.

Dit vaste, lage maandbedrag is inclusief financiering en een Classic serviceovereenkomst. De gelimiteerde Kuiken Classic actie start begin mei en loopt tot en met augustus 2009.

De nieuwe gestandaardiseerde range bestaat uit de L60F, L70F en L90F wielladers, de EW160C wielgraafmachine en de EC210C, EC240C en EC290C rupsgraafmachines.

De Kuiken Classic biedt, naast Volvo topkwaliteit, vertrouwde en hoogwaardige Kuiken service in één pakket. Elk actiemodel wiellader of graafmachine komt standaard met een Kuiken Classic serviceovereenkomst, inclusief olie, materiaal en werkuren voor de 500 en 1000-urenbeurt, afvoer van gebruikte filters en olie, reistijd en kilometers en standaard garantie. Hierdoor wordt de grootst mogelijke inzetbaarheid en winstgevendheid van de machines gerealiseerd en worden onvoorziene kosten en stilstand tot een minimum beperkt.

De Kuiken Classics zijn verkrijgbaar in twee varianten, met een 2-jarige of een 5-jarige overeenkomst met aantrekkelijke financiering. Na afloop van de overeenkomst is er de mogelijkheid de machine tegen een vooraf bepaalde, speciale prijs te kopen.