Communicatie software Groen, Grond en Infra

Trucks Power Festival 16 & 17 mei Zandvoort

Publicatiedatum: 13-05-2009 15:15
Dit jaar staat de 2e editie van Trucks Power Festival op de agenda. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 16 en zondag 17 mei op het Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar staan er weer diverse activiteiten op het programma zoals een feestavond en truckraces.
Op de paddock zal gedurende zaterdag en zondag van alles te doen zijn. Alle activiteiten hebben een link met trucks. Op beide dagen wordt de mooiste truck verkiezing gehouden en diverse leuke acties. Tevens staan er bijzondere exemplaren tentoon gesteld in de Mack Lane en op het Oldtimerplein. Op beide dagen biedt het baanprogramma veel spectaculaire activiteiten. Op het rechte stuk van de baan worden de Go&Stop, achtervolging en de sprint gehouden. Deze activiteiten worden afgewisseld met caravanraces en stuntshows.

Daarnaast is er een heel divers podiumprogramma, dat wordt verzorgd door Worktrans en RadioNL. Je kunt hier onder andere meedoen aan de RadioNL Drive-inn show, de Work-transport-Quiz en het Uitsmijter spel! Beide dagen volle pret! Tevens zijn er gratis cadeaus die worden weggegeven en is er voor de jongste bezoekers de Worktrans minitruck, die ze gratis meeneemt over de paddock.

Op zaterdagavond wordt er een Hollandse feestavond gehouden met diverse artiesten, waaronder Albert West. Deze avond is zowel voor kampeerders als voor dagbezoekers toegankelijk. Overdag wordt het programma verzorgd door Worktrans samen met Radio NL, en 's avonds is er een optreden van niemand minder dan Albert West! De rest van de avond is het feesten met DJ Jo-anders.

Voor meer informatie en kaarten bestellen (verkrijgbaar vanaf slechts €14,-):

Banner

www.truckspowerfestival.nl