Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nooteboom OSDS Hoogwerker semi-dieplader

Publicatiedatum: 14-05-2009 15:52
Voor het vervoer van hoogwerkers en verreikers heeft Nooteboom een speciaal programma van semi-diepladers ontwikkeld, waarvan het chassis speciaal versterkt is voor hoge puntbelasting.
De ultieme hoogwerker semi-dieplader binnen dit programma is uitgerust met hydraulische hefbare laadvloer en hydraulisch gestuurde assen.

Van deze ultieme hoogwerker semi-dieplader is nu goedkope versie ontwikkeld, gebaseerd op de succesvolle OSDS semi-diepladerrange en voorzien van naloopsturing. Deze hoogwerker semi-dieplader beantwoordt daarmee volledig aan de laatste eisen van transporteurs op dit gebied:
- snel en veilig laden en lossen;
- optimaal zekeren van lading;
- doeltreffend werken;
- en dat alles voor een zeer scherpe prijs.

Dankzij de geringe laadvloerhoogte in combinatie met de vijf meter lange oprijplaten bedraagt de hellingshoek voor het oprijden van de lading slechts negen graden bij normale rijhoogte. Ook de hydraulisch hefbare laadvloer biedt dezelfde, zeer geringe hellingshoek.  De hydraulisch hefbare vloer maakt bovendien het laden op de zwanenhals van de semi-dieplader uiterst eenvoudig. Met de afstandsbediening beweegt u met één druk op de knop deze hefbare vloer in de gewenste positie.

Complete standaard uitrusting
De OSDS heeft een complete standaard uitrusting. Zo is het chassis volledig geschoopeerd, zodat het voertuig perfect is geconserveerd en corrosie geen kans krijgt. Voor het optimaal vastzetten van deelbare lading is het laadvlak standaard voorzien van 13-rijen met 4-stuks 8-ton bindogen. Voor maximale grip is de laadvloer over de gehele breedte voorzien van een dubbel vertand en thermisch verzinkt staalrooster. En in extreme gevallen helpt de tot het standaardpakket behorende Superwinch snel, gemakkelijk en veilig beladen op de zwanenhals.