Communicatie software Groen, Grond en Infra

Blauw – wit voor Guiljam uit Hoek

Publicatiedatum: 23-05-2009 17:20
Guiljam-Hoek nam drie stuks nieuwe Hitachi’s in gebruik, te weten 2 stuks ZX170W-3 en 1 maal ZX250LC-3. Speciaal voor het overslagwerk van afval werden 2 stuks Hitachi ZX170W-3 mobiele graafmachines aangeschaft.
Deze machines zijn beide voorzien van mono armen en zijn speciaal voor dit overslagwerk geschikt gemaakt. Zo zijn beide machines voorzien van een overdrukunit, beschermprofielen rondom de bovenwagen, pre-cleaner op de luchtinlaat, volledige spatborden voor en achter en voorzien van volrubber banden. Met name de opstelling van de koeling is een belangrijk aspect bij deze stoffige inzet. Doordat bij de HITACHI ZX170W-3 alle koelers naast elkaar zijn geplaatst, is het onderhoud vrij eenvoudig uit te voeren.

Verder werd er een nieuwe 26-tons HITACHI ZX250LC-3 afgeleverd. Ook deze machine werd zo kompleet mogelijk uitgevoerd zodat hij voor elke inzet geschikt is. Uiteraard is de machine voorzien van alle hydraulische aansluitingen en eveneens voorzien van overdruk.

Verder werd een “jong-gebruikte” 8 tonner geleverd. Het betrof een HITACHI ZX75US midigraver. Deze heeft een korte draaicirkel. Het ballastgewicht komt niet voorbij de rupsen.

De herkenbaarheid van de “Guiljam-machines” is duidelijk. Guiljam-Hoek  heeft namelijk gekozen voor een bedrijfskleur, Voortaan zijn de machine van Guiljam-Hoek reeds op afstand te herkennen.

Guiljam-Hoek is werkzaam in een aantal verschillende takken: agrarisch loonwerk, (cultuurtechnisch) grondwerk, verhuur van (grondverzet)machines voor de GWW en de industrie, verhuur/verkoop van betonplaten, verhuur van draglineschotten, verhuur van stalen rijplaten, bemiddeling en advies in vrijkomende partijgronden tussen aanbieder en afnemer, afzet en ruiling van grondstoffen.

www.guiljam-hoek.nl