Communicatie software Groen, Grond en Infra

Detaned Infra: bemiddeling tussen ZZP-er en aannemer

Publicatiedatum: 05-06-2009 16:46
Detaned Groep is met ruim 7 jaar ervaring een van de meest betrouwbare en ervaren bemiddelaars van zelfstandig ondernemers in de bouwnijverheid. Vanaf november 2008 is Detaned ook actief in de Infra. En met succes!

Detaned Infra heeft het afgelopen half jaar een goede naam opgebouwd in onze sector. Het nieuwe onderdeel van de Detaned Groep werkt inmiddels op vaste basis voor de grootste aannemers van ons land, en ook voor middelgrootte regionale spelers zijn al vele mooie projecten met succes uitgevoerd. En Detaned is nog altijd continu op zoek naar vaklieden…

Specialist in de bemiddeling van ZZP-ers door knowhow en ervaring
Na ruim 7 jaar ervaring is Detaned Groep een echte specialist in de werving, selectie en bemiddeling van ZZP-ers en de Wet- en Regelgeving hieromtrent. De organisatie verzorgt de administratie rondom het werken met ZZP-ers en draagt zorg voor het voldoen aan alle Wet- en Regelgeving. Bovendien heeft men op alle vlakken een kundige en ervaren projectbegeleiding die zorg draagt voor een selectieproces en begeleiding op de projecten.

Persoonlijkheid staat centraal
Detaned hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar kandidaten en opdrachtgevers. Naast het matchen van vraag en aanbod kijkt men ook naar de persoonlijke eigenschappen van de kandidaten en zorgt men dat de ZZP-er past binnen de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Detaned vindt namelijk juist het menselijke aspect van groot belang door de invloed hiervan op de uiteindelijke productiviteit en motivatie.

Heeft u interesse in de dienstverlening van Detaned Infra? Kijk dan op de site.

Detaned Infra
I: www.detaned.nl
E: infra@detaned.nl
T: 010-4558054