Communicatie software Groen, Grond en Infra

Speciale IHI IC45 rupsdumper voor Van der Ende Construction

Publicatiedatum: 14-06-2009 12:39
Van der Ende Construction uit Maassluis heeft onlangs uit handen van Jan van Vulpen, bedrijfsleider bij Barend Kemp B.V., een wel heel speciale en multifunctionele IHI IC45 rupsdumpers in ontvangst genomen.
De ca. 6,8 ton wegende rupsdumpers is onder andere uitgevoerd met een hefmast, met een hefhoogte van ca. 3 meter, en een betonbak met een inhoud van ca. 2,5 kub. Deze extra toepassingen zijn vanaf de ruime treeplank naast de cabine eenvoudig te bedienen. Tevens is er een dieseltank bijgeleverd die past naast de betonbak. De standaard laadbak is ondanks alle extra opbouw behouden. Verder is deze IC45 uitgevoerd met een extra aanpassing om lange en zware materialen te vervoeren. Met een vermogen van 100 pk, een rupsbreedte van 600 mm en een maximale rijsnelheid van 12 km per uur is deze rupsdumper met al zijn toepassingen een echte aanwinst voor Van der Ende.

Deze machine gaat het storten van kasfunderingen verder versnellen. Van der Ende kan zich zo blijven meten met de beste op het gebied van kasfundaties, grondwerk en betonvloeren.

www.vanderendeconstruction.com