Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 30N minigraver voor M.C.L. van der Hulst uit Zevenhoven

Publicatiedatum: 18-06-2009 16:29
Loon- en Verhuurbedrijf M.C.L. van der Hulst uit Zevenhoven heeft onlangs uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp, een nieuwe IHI 30N in ontvangst genomen.
IHI 30NIHI 30N
Deze 3,1 ton wegende rupsminigraver is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, rotatiefunctie, lange lepelsteel, treeplank, extra werkverlichting en een BMWT startonderbreker. De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een bakkracht van 19,6 kN is deze machine een prima aanvulling voor Van der Hulst. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (48 ltr.).

Loon- en Verhuurbedrijf M.C.L. van der Hulst is opgericht op 15 april 1999 door Marco van der Hulst. Het is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Van agrarisch loonwerk, tot tuinaanleg en van grondverzet tot kraanverhuur en beschoeiingen. Alles is mogelijk bij Loon- en Verhuurbedrijf M.C.L. van der Hulst.

www.loonbedrijfvdhulst.nl

Arthur Plomp en Marco van der HulstArthur Plomp en Marco van der Hulst