Communicatie software Groen, Grond en Infra

2x JCB JS145W mobiele graafmachines voor Verboon uit Den Haag

Publicatiedatum: 01-07-2009 09:13
Het is alweer de 4e JCB mobiele graafmachine van dit recent geïntroduceerde type uit de JCB “AUTO” serie mobiele graafmachines voor Verboon Aannemings & Verhuurbedrijf BV uit Den Haag binnen een jaar! Deze aankoop brengt hiermee het totaal aantal JCB machines bij Verboon op 8 stuks.
mobiele kranenmobiele kranen
De beide door ELM Bleiswijk B.V. geleverde machines, één met verstelbare hoofdgiek, zijn zéér compleet uitgevoerd, zoals o.a. Trelleborg 700 enkellucht banden, LED- verlichting, spatborden, etc. Om de veiligheid te waarborgen, een belangrijk aspect bij Verboon, zijn de machines uitgerust met slangbreukbeveiliging op de bakcilinders. Omdat de machines veelal in de drukke binnenstad van Den Haag werken zijn er ook camera’s gemonteerd aan de achterzijde en zijkant om zo de omgeving rondom de machine te kunnen bewaken. Overigens kenmerken de JCB mobiele graafmachines zich al door zéér veel zicht vanuit de ruime cabine rondom de machine.

De activiteiten van Verboon zijn: Grond-, Weg- en Waterbouw, baggerwerken, groenvoorziening, cultuurtechniek, machineverhuur en sloopwerken. Tevens containers, transport en handel. Uitzenden van grondwerkers, rioleurs, opruimers enz. Verhuur van telekranen, vouwkranen, verreikers alsmede chauffeurs en machinisten hiervoor.

www.verboonbv.nl

2x JCB JS145W mobiele graafmachines2x JCB JS145W mobiele graafmachines